Selecteer een pagina

MolenQ

Portfolio

Een greep uit onze deelnemingen.

Gevelliften.nl is de specialistische partij voor het onderhoud en reparaties van gevelliftinstallaties en is marktleider in Nederland.

Gevelliften.nl werkt merkonafhankelijk.

De Groot Hijstechniek: Keuren, beheren en reviseren van gereedschappen. Opslag, onderhoud en uitleveren van gereedschappen.

Diensten van De Groot Groep:

  • DG Hijstechniek
  • DG Logistiek

Keuren en leveren van hijsmiddelen. HTZ producties produceert verschillende hijs- en hefmiddelen. 

Webshop voor hef- en hijsmiddelen en valbescherming.

 

Fullservice dienstverlener voor branche-, beroeps-, patiëntenverenigingen en stichtingen. 

Online marketing bureau dat zich richt op zoekmachine advertising, conversie attributie, banner advertising en website realisatie.

MolenQ Industrial Services is de houdstermaatschappij van een aantal servicebedrijven die actief zijn in keuren, beheren en reviseren van gereedschappen en installaties. Voor liftproducenten wordt ook opslag, logistiek en montage verzorgd.
Yeller, de landelijke taxi boekings-App, is een startup. Via deze app kunnen reizigers straks een taxi boeken in heel Nederland.

Jeroen Lammertink

De Groot Groep 

De partners van MolenQ snapten heel snel in welke fase ik stond als ondernemer. Veel investeerders stappen in voor een korte periode. Ik wilde dat niet, juist die langetermijnvisie en samenwerking vond ik belangrijk. Dat werkt heel goed. Door MolenQ heb ik geleerd dat er verschillende manieren en mogelijkheden zijn om bij je doel te komen. We hebben de afgelopen periode serieuze stappen gezet en er zijn grote veranderingen doorgevoerd in de organisatie.

“Ik zag de stip aan de horizon, maar wist niet hoe ik er moest komen”

Robin van Veen
Strictly Digital

Ik ben via een van de partners bij MolenQ terechtgekomen. Vooral het sparren op strategisch vlak vond ik fijn, zodat ik het gevoel kreeg er niet meer alleen voor te staan. Juist dat gevoel stond me weleens in de weg om door te kunnen pakken en beslissingen te nemen. Ik heb echt het gevoel dat we samen ondernemen. Ik kan gebruikmaken van super veel kennis en expertise op het gebied van bedrijfsvoering, waarnaast ik me focus op de inhoud van mijn bedrijf, online marketing.

“Ik kan nu makkelijker beslissingen nemen”

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op

Contact

MolenQ
Barbara Strozzilaan 102
1083 HN Amsterdam
[email protected]

Deelnemingen